Mangefarvet lys

Mangefarvet lys

Det er måske lidt dekadent, men jeg kan faktisk godt lide det farvede lys. Mangefarvede lys, endda. Begge elementer til denne lysting (eller hvad det nu hedder) er fundet i Værdicentralen i Skanderborg, tilsammen kostede det en flad tyver. Eneste andet er genopladelige batterier – ellers bliver den slags for dyre i drift. Den ene del er en rund, “flad” hvid vasa. Den anden er en lyskæde, der mangler dækslet over batterierne,

En bbatterilyskæde med farvede pletter og en vase, begge fra genbrug.

Den var (næsten for) let at lave. Lyskæde er en af dem på wire, så den er nem at få til at lægge sig lige som man vil have det. Et par steder er der brugt minimale og næsten usynlige stykker af tape for at få det til at sidde fast.

Batteriboks til lyskæden er bare putter ned i vasen, så den forsvinder. Det sjove ved denne er, at batterierne får den til at lyse kraftigt i begyndelsen og efter et par dage går den ned i styrke. Der er faktisk den lave styrke, der er bedst til den. Den holder den gerne i mange dage. Der skal altså ikke skiftes batteri så tit som man lige skulle tro.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

13 − ten =