Vinflaskelys

Vinflaskelys

Skulle man mangle en god undskyldning for at drikke en flaske vin eller 2, så kommer den her. Jeg så disse vinflasker i Brugsen, og der er slet ingen tvivl om, at de ville se fantastiske ud med lys i. En oplagt sag, hvis ikke det var fordi jeg allerede havde et par af de flasker, hentet hjem fra Reuse Aarhus.

Vin fra Brugsen i flasker, der er for gode til at smide ud

For dem, der ikke kender den, er Reuse en gratis genbrugsstation, hvor man kan aflevere og hente genbrugsting. Jeg kigger den engang imellem, denne gang var flaskerne der.

De viste sig at passe perfekt til flaskelys. Engang var flaskelys noget, der forbrugte masser af små knapcellebatterier. Ikke dem her dog. De kører på AA batterier og den slags kan heldigvis genoplades. Oveni sidder en lille knap, nærmest som en tænd-og-sluk-kontakt.

Flaskelys er egentlig bare en lille lyskæde med rund batteriboks

Og mere skal der ikke til. Og skulle jeg pludselig finde nogle nye flasker, så flytter jeg bare flaskelysene over i dem.

Flaskelys i vinflasker

Det er vel i bund og grund den mest enkle måde at lave en lampe på. I hvert fald hvis vi snakker stemningsbelysning. Der er ikke meget teknik i det. Det er bare et spørgsmål om at få ideen. På et eller andet tidspunkt finder man en flaske, der er den rigtige. Med eller uden vin i….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

nineteen − seven =